Menu

Sikkerhet og Kvalitet

bransjestandard logo
Stall Verdens Ende er den første hestebedriften i Norge som fikk Bransjestandard Hest-godkjenning. Ordningen ivaretar helse, miljø og sikkerhet for både ansatte, kunder og hester. Bransjestandard Hest er utarbeidet av Norsk Hestesenter i samarbeid med Matmerk og hestefolk over hele landet.

Stall Verdens Ende har ansvarsforsikring, men det anbefales fra Norges Rytterforbund at du har egen ulykkesforsikring, når du er aktiv innen idrett.


kvalitet logo
På timene våre har vi max 7 ryttere, slik at hver enkelt rytter blir fulgt opp individuelt og forbedrer rideferdighetene. Små ridegrupper gir bedre rideferdigheter, og den instr. Har mer tid til deg og din hest, noe som øker din sikkerhet.

Ridesenteret tilfredsstiller alle godkjente brannkrav, og foretar en brainninstruks med alle overnattende ryttere.

All ridning og aktivitet på og rundt anlegget, også i organisert kurssammenheng, er på eget ansvar!

På alle våre kurs anbefaler vi korrekt bekledning, som sko m/ hel, tettsittende bukser uten søm på innsiden av lårene, hjelm og hansker. Kvalitetssystemet i landbruket (KSL) sikrer kvalitet og trygghet for bonde, industri og forbruker, og er en forutsetning for Nyt Norge-merket.

reisegaranti logo

 Stiftelsen Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge. Deres viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.

ksl

Kvalitetssystemet i landbruket (KSL) sikrer kvalitet og trygghet for bonde, industri og forbruker, og er en forutsetning for Nyt Norge-merket. Sammen med Norsk Hestesenter har KSL utarbeidet Bransjestandard Hest-godkjenningen i Norge.

 

 

STALL VERDENS ENDE

logo kontakt

Tjøme ride & treningssenter
autorisert ridesenter

 3145 TJØME

Monica Larsen
+47 90 12 84 57
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Orgnr. 875794132