Alpakkatur på vakre Verdens Ende

IMG_0032 (002)

Velkommen med på alpakkatur på vakre, ville Verdens Ende!

Bli kjent med din snille, glade og gryntene og nysgjerrige alpakka! Kjenn lukten av brusende sjø og hav, og hør bølgeskvulp slå innover land. Vi stopper opp på turen og puster dypt inn frisk havluft, samtidig som vi tar selfi med flott natur og din alpakka! Ett minne for livet!

Alpakkaene er alle forskjellige, de har unike personligheter og har selvsagt egne navn! På tur med egen alpakka i bånd! Dette innebærer at deltakere går en guidet tur med alpakkaer i ekte alpakkagrime med leietau! Sondre og Ivar og Aune er klar for å ta deg med på tur! De er veldig glade i hverandre, så alle må være med på tur samtidig! Alpakkaer er sterkt knyttet til flokken sin, de liker ikke å bli skilt fra hverandre. På grunn av dette tar vi alltid med hele vår «lille” flokk med ut på tur. Alpakkaene er nysgjerrige og vennlige dyr, også i møte med oss mennesker.

Deltakerne har med seg egen guide som vil lære deg/dere om alpakkaene og det grunnleggende om håndteringen av disse. Alle får også være med på å fôre alpakkaene med deres egne spesialfôr.

Turen tar ca 1 time. Det kan variere litt hvor lang tid alpakkaene bruker på turen, så man må regne med at det kan ta litt lengre eller litt kortere tid enn oppsatt. Alpakkatur passer for alle i alle aldre, så lenge en klarer å gå i nedover, oppoverbakke og bortover (asfalt og skog)og i ulendt skogsterreng, men for å leie egen alpakka må man ha fylt 12 år. Vi kan tilpasse turen for deltakernes behov, ved for eksempel kun gå på vei, eller i sakte tempo.  Kle deg etter været, da dette foregår utendørs! Finnes ikke dårlig vær, men kun for dårlige klær! Opplev nærkontakt med disse fantastiske dyrene i flott skjærgårdsnatur og ta selfi med de på turen! Dette er fine turer for kjærestepar, familier og venner og eventuelt utdrikningslag. Vår resepsjon vil være åpen. Her selges snacks og drikke, samt enkel mat som vafler og pølser.

Priser:

Pris for 1 alpakka kr 395,-.  For hver ekstra person kr 230,-. det må være minst 2 grupper med hver sin alpakka på tur, da alpakkene er flokkdyr og ikke kan gå på tur alene. Påmelding til alpakkatur finner dere nederst på denne siden.

Vi arrangerer også ulike dagsarrangementer hvor alpakkaturen står i sentrum. Disse kan variere noe i pris etter innholdet den aktuelle dagen. Disse arrangementene med mer info og påmelding finner du også nederst på denne siden.

Vilkår:
-Alle deltakere som skal gå med egen alpakka må være fylt 12 år(yngre deltakere kan dele alpakka med en foresatt)
-Deltakere under 18 år må være i følge med en voksen(18 år og eldre)
-Hunder og barnevogner kan ikke bli med på tur.
-Deltakers ansvar å være riktig kledd/skodd for tur
-Smittevern er viktig , så skotøy som har vært på andre gårder/fjøs må være vasket før ankomst
-God dyrevelferd er ett krav, så en plikter å må følge instruksjoner som gis.

Vi tilpasser opplegg for ulike grupper som ønsker en dag med alpakkaene og evt andre aktiviteter vi har på stedet. Ta kontakt med Monica på 90128457 eller post@stallverdensende.no for å tilrettelegge eget opplegg.
Dette passer for eksempel for:
-Større eller mindre firmaturer, en ny opplevelse med kollegaene!
-Bursdager for store og små.
-Utdrikningslag
– Grupper fra instutisjoner/hjem/ aktivitetssenter ol.

Book Alpakka tur i dag!

Loading...
img_5991.jpg
img_5593.jpg
img_5594.jpg
img_5596.jpg
img_5595.jpg