Bli med på rideleir ytterst i havgapet i vår fantastiske skjærgård! Nå nærmer vi oss  med stormskritt 30 års jubileum!

Vi gleder oss til å se dere igjen,  nye og gamle ryttere. Tenk, vi har hatt flere av de samme rytterne som har vært hos oss  i absolutt i alle år!!!

Vi har mange overraskelser på lur, og det er ikke alt vi legger ut her! Vi er stolte av våre fantastiske hester og instruktører og sammen gleder vi oss bl.a.til filmkveld med video fra timene, hvor vi går i dybden på ridningen vår fra undervisningstimene våre.

SOMMERLEIR ER FOR ALLE over 7 år, fra nybegynnere, hobbyryttere til konkurranseryttere. Opplegget i rideleiruken er tilrettelagt for barn, ungdom og unge voksne. Vi er aldri mer enn 6-7 elever på hver time, slik at du som rytter får mer tid sammen med din instruktør, samtidig som SIKKERHETEN ivaretas. I løpet av en uke på leir får du ri minimum 3 ganger om dagen. Vi rir sprang, dressur, feltritt og på langtur. Det blir PONNIGALOPP, GYMKHANA, TURER med hester og ALPAKKAVANDRING.

VIL DU BADE MED HEST:-)

Vi vektlegger viktigheten av PRAKTISK HESTEKUNNSKAP og GOD HESTEVELFERD! SOMMERLEIR er for deg som ønsker å lære, og bli en dyktig rytter, ha det gøy og få flere nye ryttervenner.

Har du egen hest/ponni? Ta med din firbente venn på sommerleir.

NB! HUSK å ta med dyne og pute med innhold og med laken! Les ellers gjennom velkomstbrevet på linken nederst på denne siden. Der ligger også forslag til pakkeliste.

Velkomstpakke til alle deltakere på ankomstdagen! 

Uke 25-33
Tidsperiode: Fra søndag kl 18:00 til fredag ca kl 14:00.
Kr. 5.900,- per pers inkl. kost og losji
(+ kr 800 for deg som har med egen hest)
Oppmøte og innkvartering søndag fra kl 17:00. Informasjonsmøte kl 18:00.
Fredag før hjemreise blir det oppvisning fra kl. 12:00 til ca. kl 14:00.

Ta en titt på velkomstbrevet her…

Rideleir sommer stall verdens ende