Sikkerhet og Kvalitet

bransjestandard_logo

Godkjent hestevirksomhet
Stall Verdens Ende er den første hestebedriften i Norge som fikk Bransjestandard Hest-godkjenning. Ordningen ivaretar helse, miljø og sikkerhet for både ansatte, kunder og hester. Bransjestandard Hest er utarbeidet av Norsk Hestesenter i samarbeid med Matmerk og hestefolk over hele landet.

Stall Verdens Ende har ansvarsforsikring, men det anbefales fra Norges Rytterforbund at du har egen ulykkesforsikring, når du er aktiv innen idrett.

Tønsbergs Blad, 29.mai 2015
Har alt på stell i stallen
Stall Verdens Ende er én av fjorten hestebedrifter i landet som er godkjent i «Bransjestandard hest» Les mer…

På timene våre har vi maks 7 ryttere, slik at hver enkelt rytter blir fulgt opp individuelt og forbedrer rideferdighetene. Små ridegrupper gir også bedre sikkerhet.

Ridesenteret tilfredsstiller alle godkjente brannkrav, og vi gjennomgår vår branninstruks med alle overnattende ryttere.

All ridning og aktivitet på og rundt anlegget, også i organisert kurssammenheng, er på eget ansvar! På alle våre kurs anbefaler vi korrekt bekledning, som sko m/ hel, tettsittende bukser uten søm på innsiden av lårene, hjelm og hansker.

kslLogo

Kvalitetssystemet i landbruket (KSL) sikrer kvalitet og trygghet for bonde, industri og forbruker, og er en forutsetning for Nyt Norge-merket.

Sammen med Norsk Hestesenter har KSL utarbeidet Bransjestandard Hest-godkjenningen i Norge.

reisegaranti

Stiftelsen Reisegarantifondet administrerer reisegarantiordningen i Norge. Deres viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.