Velkommen til Mor & Datter kurs på Stall Verdens Ende

img_0594.jpg

I vår hektiske hverdag er det populært med en egen helg for mor og datter i rolige omgivelser her ute i havgapet. Dette er en unik mulighet til å ta en pause fra den ellers hektiske hverdagen for å være sammen. Uansett hvilke erfaringer dere har fra tidligere passer dette kurset for dere. Kanskje en av dere har en stor interesse for hest som det andre ønsker å utforske? Eller kanskje begge allerede er bitt av hestebasillen? I noen tilfeller har hverken mor eller datter noen erfaring med hest, men deres felles nysgjerrighet for dette fantastiske dyret blir starten på en helt fantastisk helg sammen.

På fredag er det ankomst, en rideøkt og middag på skjærgårdsinternatet. På fredagen har vi ofte brukt å ha voltige med alle sammen da dette er en trygg måte for de med minst erfaring å komme igang på, samtidig som det også er morsomt for de som kan litt mer. Her ser vi an gruppen litt på forhånd og kjører evt en vanlig ridetime hvis det er mange med mye erfaring fra før. Etter rideøkten roer vi pulsen på internatet. Dersom noen voksne ønsker det er det mulig å kose seg med noe godt i glasset. Det er alltid hyggelig stemning og en god mulighet til å bli litt bedre kjent.

Lørdagen starter med deilig frokost før man etterhvert trekker ut for å hjelpe til i stallen og for å ri. Etter ridning blir det lunsj, og etter lunsj blir det en rideøkt til. Dagen avsluttes med en deilig middag på Verdens Ende Spiseriet. I løpet av dagen vil det også være morsomme mor og datter aktiviteter. Her må mor og datter sammarbeide om ulike utfordringer som bedrer sammarbeidet og forsterke båndet mellom dere.

Kanskje noen liker å starte dagen med et friskt morgenbad? I såfall er det fult mulig å spasere den korte veien til brygga på Verdens Ende og ta seg en liten svømmetur før søndagen starter med frokost. Det vil deretter bli en rideøkt og lunsj som er siste som skjer på kurset denne helgen. . Når helgen er over reiser mor og datter fra oss med både nye ferdigheter på hesteryggen og med et nærere og sterkere bånd mellom seg.

I løpet av helgen er det totalt fire økter med ridning. Det er mulig for de som deltar på kurset å være med å påvirke hva vi gjør på de ulike øktene. En av øktene vil være en deilig tur i vår fantastiske skjærgård, og baneøktene kan være sprang, dressur, voltige osv. I tillegg til det sosiale er det viktig for oss at de som ønsker å utvikle sine rideferdigheter skal få mulighet til det. Her har vi hester tilpasset alle nivåer!

Program:
Fredag: Ankomst kl 18:00, velkomst, rideøkt og middag.
Lørdag: Frokost, lunsj, to rideøkterr, middag på Verdens Ende Spiseriet.
Søndag:  Frokost, lunsj og en  rideøkt. Kurset avsluttes etter lunsj, ca kl. 12:00.
I tillegg blir det stalltjeneste og flere morsomme aktiviteter.

Ta med: Ridetøy, fritidsklær, toalettsaker, håndkle, dyne og pute (laken er på sengene).

Pris:
Kr 2.450 per person. (Totalt kr 4.900 for mor og datter.)