Velkommen til Stall Verdens Ende!

Senteret eies og drives av Monica Larsen (bildet), internasjonal autorisert rideinstruktør trinn 3. Monica startet med hest i ung alder, og er flere ganger norgesmester i sprangridning. Hun har tidligere vært på landslaget, og har konkurrert på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Stall Verdens Ende ble etablert i 1996, og har siden da tilbudt fantastiske opplevelser med hest i skjærgården ytterst på Tjøme. Her har vi rideinstruksjon, rideskole, rideleir, ridekurs, rideturer og flere muligheter for eventer og arrangementer.

Ridesenteret er den første hestebedriften i Norge som fikk 10 stjerners “Bransjestandard Hestegodkjenning”! Det består i dag av oppstalling til 40 hester, fordelt på 2 staller, en skolestall og en privatstall. Den ene er en eksklusiv stall, bestående av 10 store bokser, med egne grusbelagte luftegårder. I tilknytning til privatstallen har vi isolert ridehus (20 x 60m). I tillegg har vi to utendørs ridearenaer.

Vi kan tilby 25 sengeplasser i vårt moderne internat, med kjøkken, stue og bad. I tillegg har vi 3 leiligheter til disposisjon.

Vi har hester og ponnier som er egnet for alle aldre og nivåer. Rytterglede, hestevelferd og kvalitet er viktig for oss!

Monica Larsen, Stall Verdens Ende