Velkommen til helgekurs i sprang!

IMG_5300 (2)

Weekendkurset i sprang passer perfekt for deg som vil utvikle deg som sprangrytter.

Vi vektlegger grunnleggende dressur, tekniske øvelser med bommer og kavaletter, linjer, flyt og rytme på timene gjennom helgen med varierte øvelser. Mot slutten av helgen har vi også banehopping for å sette det vi har jobbet med tidligere i system og se hvordan det brukes når man hopper bane. Alt dette skal hjelpe deg med å bli en bedre rytter og forstå omfanget av sprangridning.

Dette er i utgangspunktet er kurs som egner seg best til ryttere fra lett øvet nivå og oppover, men vi tilpasser timene til nivået på rytterne.

Program:
Dag 1: Velkommen og møte opp i Stallkroa for utdeling av rom og hest/ponni. Ankomst fra kl. 17:00, det blir ridning og deilig kveldsmat i Stallkroa.
Dag 2: To rideøkter, mye moro og 4 deilige og sunne måltider.
Dag 3:  Frokost i Stallkroa, det blir ridning og stell og lunsj i Stallkroa. Kurset avsluttes ca kl 12.
I tillegg blir det stalltjeneste og overraskelser.

OBS! Noen av helgene er langhelger, da blir det en ekstra dag 2!

Ta med: Ridetøy, fritidsklær, toalettsaker, drikkeflaske, håndkle, sovepose, pute og laken.

Psst! Vi arrangerer ofte Pay & Jump treningsstevne i tilknytning til helgekursene i sprang. Dette er et eget arrangement med egen påmelding, men alle som deltar på spranghelg kan også være med her!

Pris:
Varierende pris avhengig av varighet. Klikk på påmeldingsknappen på toppen av siden for å se pris og varighet på de ulike helgekursene.