Rideskole stall verdens ende
Bilder: FotoVrolijk

Rideskolen Stall Verdens Ende

Vi har ukentlige kurs hver mandag til fredag. Ridesenteret vårt skal være et sted å være, og et sted å lære. Derfor er det alltid mulig å tilbringe en dag i stallen sammen med oss. I rideskolen har vi ulike kurs og opplegg for deg, ut ifra alder og nivå, og hva du ønsker å lære mer om. Vi har det rette kurset for deg enten du er nybegynner eller er erfaren!

Hos oss legger vi vekt på at det skal være et godt miljø å lære i med kvalifisert personell og godt utdannede og trygge hester.

Rideskolen følger skolekalenderen i forhold til ferie og helligdager.

Utstyr
Det må benyttes godkjent sikkerhetshjelm under kurset (dette kan lånes gratis hos oss). Utover dette er det ingen spesielle krav til påkledning, men av sikkerhetsmessige årsaker, ber vi om at du stiller med fottøy med litt hæl (ikke slette såler), samt noe skaftehøyde (over ankelen). Veldig fint å ri med slagstøvler. Fottøyet er viktig for at ikke foten skal gli gjennom stigbøylen.

Stall Verdens Ende – teamet
Ridesenteret er ikke bare en rideskole, men også et tilholdssted for ride- og hesteinteresserte. Du er velkommen hos oss også utenom rideskolen.

Priser:
30 min: kr 200,-
45 min: kr 250,-
60 min: kr 300,-