BETINGELSER og KJØPSVILKÅR

Betaling
Fra januar 2019 betales alle våre kurs, rideskole*, rideleir og annet i nettbutikken på nettsiden. Når du har meldt deg på mottar du en kvittering/ordrebekreftelse på e-post. Alle priser er i norske kroner NOK og inkl. mva. Stall Verdens Ende benytter seg av betalingsløsningen STRIPE.

Kjøpsvilkår
Alle påmeldinger og bookinger er bindende. Ingen angrerett eller refusjon ved eventuell avmelding.
I henhold til kjøpsloven er det ikke angrerett for avtaler om tjenester knyttet til fritidsaktiviteter og avtaler om innkvartering. Se kapittel 16.14, s.69 i Forbrukerrådets veileder for angrerett
Deltaker må selv sørge for egen avbestillingsforsikring, gjennom reiseforsikring eller kortselskap.

Ansvar
All ridning skjer på eget ansvar, både på bane og turridning. Deltagere aksepterer risikoen det er ved å sitte/ri på hester, omgåes hester, og det å være på en gård. Dette gjelder all ridning og tid man tilbringer på Stall Verdens Ende, også utenom rideskoletimene.

Helse
Normal fysisk helse.

Forsikring
Alle som driver med en idrett, også ridning, bør ha egen ulykkesforsikring.

Forbud
Totalforbud mot røyking på hele området, og å være påvirket av rusmidler.

Foto
Bilder og video tatt på Stall Verdens Ende vil bli brukt på våre digitale plattformer som hjemmeside, Facebook og Instagram.
Gi beskjed hvis dere ikke ønsker å bli tatt bilde av.

Adgang stallene og hestene
Barn i skolepliktig alder har adgang til stallene, men barn kan gå inn i boks uten at våre ansatte, eller instruktører er tilstede.
Ingen har lov til å gå inn i boksene i stallene, eller utendørs paddockene, uten tillatelse fra SVE personalet.

Skade
Ved eventuell overnatting vil Stall Verdens Ende fakturere foresatte for eventuell skade på bolig utover normal slitasje.

Utstyr
Alle som rir hos oss SKAL ha på godkjent ridehjelm og sko med hel. Alle under 18 år skal også ha på sikkerhetsvest i sprang. Alle skal ha på sikkerhetsvest i feltritt.

* TILLEGG RIDESKOLEN:

  • Betingelsene i påmeldingen gjelder også for våre elever som deltar på aktiviteter i regi av rideskolen utenom de ordinære timene.
  • Betaling
  • Alle våre kurs betales i sin helhet ved påmelding i nettbutikken og gjelder for den eleven som det betales/registreres for i rideskolen.
  • Deltagelse på rideskolen meldes på av myndige personer. Personer som ikke er myndige kan meldes på ved at personens foresatte inngår avtale på deres vegne.
  • Myndig person som melder på og dermed har påtatt seg betalingsansvaret skal betale vederlag og eventuelle avgifter til rideskolen i henhold til enhver tid gjeldende priser.
  • Informasjon og Nyhetsbrev på e-post
  • Informasjon om Rideskolen sendes kursdeltagere/betalere på den e-post som oppgis i påmeldingsskjemaet.

Ved spørsmål, kontakt Rideskoleansvarlig Monica Larsen på  post@stallverdensende.no.

GAVEKORT

Gavekort kjøpt i nettbutikken må brukes innenfor 1 år fra kjøpsdato.
Gavekortet kan kun benyttes til kjøp av aktiviteter og produkter i nettbutikken.
En kupongkode følger med gavekortet, og denne benyttes ved betaling i nettbutikken.