Velkommen til helgekurs!

Rideknappen

Helgekurset er perfekt for deg som ønsker en liten boost i utviklingen din eller som kanskje skal på ditt aller første helgekurs!

Det vil være trening i både sprang og dressur og gruppene vil bli delt inn etter erfaring slik at alle kan utvikle seg videre på det nivået de er. Kost og losji er inkludert, så alle som ønsker overnatter. På denne måten blir kurset også sosialt, og man får mulighet til å bli kjent med mange nye venner med samme interesse. De korte helgene er perfekte for deg som aldri har vært på kurs med overnatting før og har lyst til å teste det uten at man trenger å være borte så lenge. Ellers passer helgekursene for alle som ønsker å bli bedre ryttere uansett nivå.

Program og pris varierer litt utifra om helgekurset er over to eller tre dager. Informasjon om dette ligger under påmeldingen til hvert enkelt kurs som dere finner ved å påmeldingslinkene over.

Program:
Fredag:  Velkommen og oppmøte i vår nye Stallkroa. Ankomst fra kl. 17:00. Det blir en rideøkt og gøy og god middag i Stallkroa.
Lørdag: Deilig, sunn frokost med film i Stallkroa, to rideøkter, stalltjeneste, lunsj og andre fine aktiviteter.

Kurset avsluttes kl. 16:00 og fine rosetter til alle gode ryttere!

Ta med: Ridetøy, fritidsklær, toalettsaker, håndkle, dyne og pute med innhold og ta med laken.