Hesteskoprosjektet

Vi gjentar suksessen fra sommeren 2019 og vil også i 2020  dele ut 15 plasser på sommerleir til barn og unge som kanskje ellers ikke har mulighet til å bli med på sommereventyrene som andre tar for gitt.

Hesteskoen representerer lykke og samhold og vi vil derfor bruke dette som et bilde på prosjektet.

Vi har latt oss inspirere av både andre rideskoler og andre fritidstilbud som har gjort dette før oss, og ønsker også sommeren 2020 å dele gleden vår med hest med barn som av ulike årsaker ikke har mulighet til å delta på leir. Det er meningsfylt å være med å bidra til at barn og ungdom som ellers ikke ville hatt mulighet kan oppleve den gleden og mestringsfølelsen hesten gir oss.

Vi setter av 15 plasser på rideleir også sommeren 2020 til barn og ungdom som trenger denne muligheten. Vi holder rideleir fra uke 26 til uke 33 og deler plassene ut over disse ukene. Dessverre er ikke det økonomisk noe vi klarer helt på egenhånd. Stall Verdens ende sponser 5 plasser, og ønsker å be næringslivet om hjelp til å gi et bidrag som gir flere mulighet til en fantastisk sommerferie. Vi ønsker å nå ut til alle som har mulighet til å hjelpe. Driver du et firma? Er du i styre eller ansatt i en bedrift som har mulighet til å bidra? Hver plass koster 5500kr. Vi setter stor pris på alle bidrag, men ønsker selvfølgelig også å gi noe tilbake. Utfra hvor mange plasser man kan bidra med kan vi henge opp banner i ridehuset med deres logo, ha logo på T- Shorter som selges i kiosken, gi rabatt på firmaarrangementer hos oss, gi rabatt på ridning i rideskolen for deres ansatte, ponniridning hos dere ved arrangementer og mye mer, mulighetene er mange! Uavhengig av bidraget vil vi selvfølgelig fremme dere på sosiale medier.

Er dette noe ditt firma kunne tenke seg å bli med på? Er dere klare for å hjelpe oss å hjelpe barn og unge som trenger det? Ta kontakt med Monica Larsen enten på mail: post@stallverdensende.no eller på mobil: 90128457 dersom dere er nysgjerrige på prosjektet, har spørsmål eller ønsker å bidra!

Dersom noen ønsker å komme med mindre personlige bidrag kan dette settes direkte inn på kontonummer: 2560.10.24716.

Vet du om noen som kunne trengt en mulighet til å være med på sommerleir?

Dersom dine barn eller noen du vet om trenger denne muligheten gjør du følgende: Send oss en søknad på mail til marthe@stallverdensende.no og fortell oss litt om hvorfor dere fortjener denne plassen. Det er selvfølgelig lov å tipse om andre. Vi behandler alle søknader og det kommer selvfølgelig ikke ut hvem som har fått sponset en plass av oss på rideleir.

Rideskole
44652139325_2f20af9c65_o
Høstleir
Palina