Samspill mellom natur, menneske og hest

SAMSPILL OG KOMMUNIKASJON

Vi tar imot grupper opp til 30 personer som ønsker å oppleve samspill mellom natur, menneske og hest. Og i helt spektakulære omgivelser!

Vårt hestehold er tuftet på prinsippene om samspill mellom mennesket og hest og en felles forståelse av oppgavene vi skal løse sammen. Vi tolker hestens tegn, og hesten leser oss.

2 TIMERS OPPLEVELSE

Vi møtes ved stallen og får en kort innføring i å tolke hestens signaler og språk. Så går vi sammen to og to for å bli kjent med hesten. Vi børster, snakker sammen og saler den opp.

Turen går gjennom den underfundige Tusenårsstien og bringer oss helt til Verdens Ende. Her puster vi inn luft og utsikt. Vi passerer Vippetårnet og Besøkssenter Færder Nasjonalpark og vender tilbake til stallen. Vi hvisker de siste hemmeligheter i hestens øre og gir den en godbit som takk for samarbeidet.

4 TIMERS OPPLEVELSE

For denne opplevelsen har vi litt lengre tid. Her går turen gjennom Moutmarka og fantastiske Færder Nasjonalpark på egen tilrettelagt ridesti.

Kan hende hører vi nattergalen. Kan hende ser vi en rødrev eller rådyr.

Tilbake til stallen vil vi få en liten innføring i hvordan vi kan massere hesten, og oppleve hvordan den tydelig responderer. Samspill & kommunikasjon står i senter for denne aktiviteten.

Priser på forespørsel.