Wang Toppidrett på Stall Verdens Ende

“Wang toppidrett er rå på både idrett og skole. Det skaper store muligheter for deg som ønsker å forfølge ambisiøse mål innen idrett og utdanning- samtidig.

Monica Larsen  internasjonalt autorisert instruktør.

Ønsker du å satse mot toppen i sprang, dressur eller feltritt? Da er dette noe for deg!

 

Wang toppidrett Tønsberg og Stall Verdens Ende har et samarbeid om ryttere som ønsker å gå på Wang toppidrett. På Stall Verdens Ende vil vi kunne tilby tett oppfølging innenfor ridningen med trenere med god utdannelse og som selv er aktive ryttere. Vi har et lite miljø som i likhet med Wang toppidrett vil gi tett oppfølging mellom trener, hest og rytter. Vi har gode kontakter i Norge og utlandet som gjør at vi har god tilgang på topp hester, gode trenere og stevner på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi kan være behjelpelig med å finne riktig hest for deg om du trenger det.

Wang Toppidrett har høye krav til søkere på skolen når gjelder både karakterer i fag og idrettslige prestasjoner. Har du ambisjoner om å komme inn på toppidrett kan vi hjelpe deg med å oppnå de målene du har før opptak til skolen, og vi kan også legge inn en anbefaling hos skolen dersom vi ser stort potensiale hos en av våre elever som ønsker å søke. Vi kan ikke garantere noen plass innn på skolen, men vi skal gjøre vårt beste for å gi deg idrettslige prestasjoner som gir deg en sterk søknad.

Monica Larsen har tidligere utdannet elever som har konkurrert opp til World cup nivå.

 

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å satse mot videre toppidrett og lurer på hva som skal til for å komme gjennom nåløyet. Skal man gå dette løpet må man begynne tidlig og tenke langt frem i tid. Det ligger mange titusentalls timer i salen bak en god rytter. Vi står klare til å løfte deg opp og frem så du kan nå nye høyder!

Monica Larsen: post@stallverdensende.no, 90128457

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller langrennsløper så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Tønsberg.

Les mer om Wang toppidrett her.